Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Arabisch als thuisstudie

Taalcursus Arabisch Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Arabisch
Arabisch Egyptisch

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Arabisch (Golf)

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Arabisch Levantijns

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Arabisch voor beginners

NHA

€189,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

Arabisch voor gevorderden

NHA

€189,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord!

Arabisch voor beginners

NTI

€284.80

50% korting en cadeau naar keuze!

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Wilt u Arabisch leren? Arabisch is de officiële taal in 25 verschillende landen (alleen Engels en Frans is in meer landen een officiële taal). Deze landen zijn voornamelijk in Noord-Afrika en het Arabisch schiereiland te vinden. De grove schatting is dat tussen de 200 miljoen en de 450 miljoen mensen Arabisch als moedertaal hebben. In Nederland en België spreken in totaal enkele honderdduizenden mensen Arabisch.Leuk om te doen
Een cursus Arabisch is leuk om te doen. Sowieso is iedere taalcursus leerzaam en leuk, maar een taalcursus Arabisch is nog specialer. Dit komt vanwege het Arabische schrift. Hieronder staan enkele voorbeelden van Arabische woorden. Is het niet fantastisch als u dit ook binnen enkele maanden kunt schrijven én lezen?!
Landen waar de Arabische taal de officiële taal is.
Landen waar de Arabische taal de officiële taal is.
Voorbeeld woorden en zinnen in het Arabisch
Arabische tekens

Arabisch leren? Volg een cursus Arabisch als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Arabisch is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Arabisch thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Arabisch.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Arabisch van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Arabisch aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Arabisch niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Arabisch leren was nog nooit zo gemakkelijk!