Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Duits als thuisstudie

Taalcursus Duits Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Duits
Duits voor beginners

Laudius

€99,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Duits voor gevorderden

Laudius

€99,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Duits voor beginners

NHA

€189,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

Duits voor gevorderden

NHA

€189,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

Duits voor beginners

NTI

€276,64

50% korting en cadeau naar keuze!

Duits voor gevorderden

NTI

€277,04

50% korting en cadeau naar keuze!

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Duitsland: de grote buur… in ieder geval wat betreft inwoners. Duits is zeer belangrijk, aangezien Duitsland een belangrijke handelspartner is. Ook gaan er jaarlijks honderdduizenden Nederlanders en Belgen naar Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Dan is kennis van de Duitse taal wel zo gemakkelijk.De Duitse taal lijkt veel op het Nederlands. Daarom is Duits leren relatief eenvoudig. Volg daarom nu een cursus Duits!100 miljoen sprekers wereldwijd
Wereldwijd hebben ongeveer 100 miljoen mensen Duits als moedertaal. Daarnaast spreken binnen Europa circa 60 miljoen mensen Duits als tweede of derde taal. Vooral in Oost-Europa wordt er meer Duits gesproken dan Engels.
Landen waar de Duitse taal een officiële taal is.
Landen waar de Duitse taal een officiële taal is.
Een goede vakantietaal
Gaat u wel eens op vakantie naar Duitsland, Zwitserland of Oostenrijk? Spreekt u dan ‘gewoon’ Nederlands, of probeert u zich toch in het Duits te redden? Wordt uw vakantie niet nog leuker als u de Duitse taal begrijpt? Het zal zeker worden gewaardeerd.
Daarnaast is het eenvoudiger om Polen, Tsjechen, Slowaken, Bulgaren en Roemenen in het Duits aan te spreken in plaats van in het Engels. Nog een extra reden voor een taalcursus Duits!Voorbeeld woorden en zinnen in het Duits

Goedemorgen Guten Morgen Veel plezier! Viel Spass!
Goedenavond Guten Abend Ik weet het niet. Ich weiss es nicht.
Dank je wel Danke schön Tot ziens! Auf Wiedersehen!
Hoe gaat het? Wie geht’s? Alstublieft Bitte
Station Bahnhof Smakelijk eten! Guten Appetit!
Ja – Nee Ja – Nein Gefeliciteerd! Gratuliere!

Duits leren? Volg een cursus Duits als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Duits is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Duits thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Duits.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Duits belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Duits van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Duits aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Duits kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Duits niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Duits leren was nog nooit zo gemakkelijk!