We hebben voor u verschillende taalspelletjes ontwikkeld, zodat u meer over verschillende talen en verschillende landen komt te weten. Er zijn taalspelletjes voor iedereen; van groep 3 van de lagere school tot aan volwassenen. Kijk welk taalspel bij je eigen niveau past en probeer in de maandelijkse Hall of Fame te komen!

 

Er zijn vier soorten taalspelletjes:

Taalspel: Woordzoeker puzzles Taalspel Vlaggen Mahjong

Woordzoekers

Vlaggen Mahjong

Topografie taalspelletje Hallo memory taalspel

Topografie spel

Hallo memory spel

Een taalspelletje doen is leerzaam, leuk en ontspannend; om alleen te doen, of bijvoorbeeld met uw kind of kleinkind.
De taalspellen hierboven zijn speciaal ontwikkeld om u wat bij te brengen. De woordzoeker puzzles zijn er om op een ontspannende manier verschillende soorten woorden in verschillende talen te leren. Er zijn zeer veel verschillende varianten. Vlaggen Mahjong is zeer populair en hier leert u verschillende landen en hun vlaggen kennen. Het topografie spel leert u zinnen te herkennen en daarna om deze zin aan het juiste land te koppelen. Dit spel is gebaseerd op het oude Commodore 64 topografiespel. En in het Hallo memory taalspelletje speelt u memory, maar dan met het woord ‘hallo’ in verschillende talen.

U ziet het; vier totaal verschillende taalspellen en ieder spel heeft zo zijn eigen achtergrond. Een taal leren wordt op deze manier nog leuker!