Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Italiaans als thuisstudie

Taalcursus Italiaans Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Italiaans
Italiaans voor beginners

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Italiaans voor beginners

NHA

€179,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

Italiaans voor gevorderden

NHA

€179,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

Italiaans voor beginners

NTI

€255,68

50% korting en cadeau naar keuze!

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Italiaans; de taal van de liefde, het lekkere eten en het goede leven. Een cursus Italiaans wordt door zeer veel mensen gevolgd. Zeker als ze vaker op vakantie gaan naar het Gardameer, Rome, Toscane of ergens anders in Italië.
Ook wordt de taalcursus Italiaans gevolgd door mensen die bevriend zijn met Italianen. Er wonen redelijk veel Italianen in België en Nederland.120 miljoen sprekers
In totaal spreken ongeveer 120 miljoen mensen Italiaans. Niet alleen in Italië, maar ook bijvoorbeeld in Zwitserland (officieel), San Marino (ook officieel), de Verenigde Staten (meer dan 1 miljoen mensen) en Argentinië (meer dan anderhalf miljoen mensen). Met recht dus een wereldtaal!
Landen waar de Italiaanse taal een officiële taal is.
Landen waar de Italiaanse taal een officiële taal is.
Kennis van een taal is waardevol
Sommige mensen een taalcursus vooral als hobby. Anderen hebben iets speciaals met de taal (bijvoorbeeld een geliefde, familie of vrienden die deze taal spreken). En weer anderen hebben de taal nodig voor op het werk.
Wat de reden ook is voor het volgen van een taalcursus: het is altijd handig om een buitenlandse taal machtig te zijn. Dit kan zowel in het dagelijkse leven zijn als voor op het werk.
Voor het volgen van een cursus Italiaans wensen wij u daarom: Buona fortuna!Voorbeeld woorden en zinnen in het Italiaans

Goedemorgen Buon giorno Hoe oud ben jij? Quanti anni hai?
Ok Va bene Hoe heet jij? Come ti chiami?
Welkom! Benvenuti! Mijn naam is… Mi chiamo ….
Succes! Buona fortuna! Alstublieft Per favore
Dank je wel Grazie Tot ziens! Arrivederci
Ja – Nee Si – No Ik weet het niet Non lo so

Italiaans leren? Volg een cursus Italiaans als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Italiaans is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Italiaans thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Italiaans.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Italiaans van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Italiaans aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Italiaans niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Italiaans leren was nog nooit zo gemakkelijk!