Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Portugees als thuisstudie

Taalcursus Portugees Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Portugees
Portugees voor beginners

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Portugees voor beginners

NHA

€179,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

Portugees voor gevorderden

NHA

€179,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

Portugees

LOI

€460,- + €29,50

Gratis oordopjes twv 59 euro

Braziliaans Portugees

LOI

€299,50 + €29,50

Gratis oordopjes twv 59 euro

Portugees Braziliaans

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Portugees voor beginners

NTI

€255,68

50% korting en cadeau naar keuze!

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

De Portugese taal wordt in vier verschillende werelddelen gesproken. Dit komt doordat Portugal, net als Nederland een gouden eeuw heeft gehad waarin een groot aantal kolonies werd gesticht. Veel mensen kennen Portugal van vakantie: de Algarve, Lissabon, Porto en recentelijk steeds meer: Madeira, Azoren en de provincie Alentejo. Daarnaast gaan er ook steeds meer mensen op vakantie naar Brazilië. In al deze landen wordt er weinig gebruik gemaakt van het Engels. Om u dus goed te redden, is het raadzaam om een cursus Portugees (of een cursus Braziliaans) te volgen. En zeg nu zelf… wordt uw vakantie niet nog leuker als u zich in het Portugees kunt redden? Landen waar het Portugees een officiële taal is.
Landen waar de Portugese taal een officiële taal is. China is ook opgelicht, aangezien in Macao Portugees een officiële taal is (en dus ook in China).
Bijna 250 miljoen mensen spreken Portugees
Portugees is de officiële taal in acht verschillende landen (+Macau, als onderdeel van China). Brazilië is het grootste land met bijna 200 miljoen inwoners. Daarbij is Brazilië een opkomende economische grootmacht. Daarom is het niet alleen handig om een cursus Portugees te leren voor de vakantie, maar ook voor op het werk. Hierdoor kunt u de sympathie winnen, waardoor de handel gemakkelijker kan gaan.Voorbeeld woorden en zinnen in het Portugees

Goedemorgen Bom dia! Hoe heet je? Como o senhor se chama?
Alsjeblieft Por favor Hoe gaat het met je? Como vai?
Welkom! Bem-vindo Dank je wel Obrigado
Gefeliciteerd! Parabéns! Tot ziens Tchau
Kun je me helpen? Pode me ajudar? Tot morgen Até amanha
Ja – Nee Sim – Nao Mijn naam is… Me chamo.

Portugees leren? Volg een cursus Portugees als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Portugees (en taalcursus Braziliaans) is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Portugees thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Portugees (cq cursus Braziliaans).

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Portugees van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Portugees niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Portugees leren was nog nooit zo gemakkelijk!