Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Marokkaans als thuisstudie

Taalcursus Marokkaans Aanbieder Kosten Extra’s bij cursus Marokkaans
Marokkaans voor beginners

NHA

€179,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

Marokkaans voor gevorderden

NHA

€179,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

Marokkaans voor beginners

NTI

€384,-

50% korting en cadeau naar keuze!

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Marokkaans is een afgeleide van het Arabisch. In de verschillende aangeboden cursussen Marokkaans wordt het Marokkaans behandeld zoals dit in de grote steden (Rabat, Casablanca, Meknes en Fez) wordt gesproken – het Marokkaans dus wat door het meerendeel van de Marokkanen wordt gesproken.
In België wonen meer dan 250.000 Marokkanen en in Nederland meer dan 320.000. Daarom hebben veel mensen interesse in het volgen van een cursus Marokkaans. Er is helemaal geen kennis nodig van de Marokkaanse taal om vrij snel op een goed niveau uit te komen.
Land waar het Marokkaans wordt gesproken.
Land waar het Marokkaans wordt gesproken.
Voor wie is een taalcursus Marokkaans goed?
Het is goed om Marokkaans te begrijpen als u veel met Marokkanen omgaat. Dit kan zowel in de privë-sfeer zijn als ook voor uw werk.Voorbeeld woorden en zinnen in het Marokkaans

Goedemorgen Sabaa alkheir
Hoe gaat het met je? Kî dâyra?
Tot ziens Beslâma
Tot morgen Ntshâwfô ghadâ

Marokkaans leren? Volg een cursus Marokkaans als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Marokkaans is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Marokkaans thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Marokkaans.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Marokkaans belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Marokkaans van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Marokkaans aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Marokkaans kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Marokkaans niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Marokkaans leren was nog nooit zo gemakkelijk!