Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Hindi als thuisstudie

Taalcursus Hindi Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Hindi
Hindi

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Hindi 

NHA

€164,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Dat Hindi een officiële taal in India is, weten de meeste mensen wel. Maar wist u dat het op de eilandengroep Fiji de officiële taal is? Meer dan 500 miljoen mensen hebben het als eerste taal en meer dan 100 miljoen hebben Hindi als tweede taal. Als u zaken doet met India, dan is het een goed idee om een taalcursus Hindi te volgen. Dat geldt ook als u persoonlijke banden met India hebt, of bijvoorbeeld zeer geinteresseerd bent in het Hindoeisme; een cursus Hindi zal zeker bijdrage aan een groter respect. De taal lijkt sterk op Urdu (wat in Pakistan wordt gesproken – vroeger hoorde Pakistan ook bij India). Urdu wordt echter geschreven in het Arabisch geschrift en Hindi in het Devanagari (evenals bijvoorbeeld het Sanskriet). Landen waar het Hindi een officiële taal is.
Landen waar het een officiële taal is.

In de onderstaande video volgt uitleg over enkele veel voorkomende woorden, die terug kunnen komen in een taalcursus Hindi:

Voorbeeld woorden en zinnen

Hallo Namaste een – twee – drie ek – do – teen
Alstublieft Kripaya vader – moeder baap – maa
Dank je wel Shukhriya Vandaag aaj
Sorry Maaf kijiye Hoeveel kitne

Hindi leren? Volg een cursus Hindi als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Hindi is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Hindi thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Hindi.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Hindi van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Hindi aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Hindi niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Hindi leren was nog nooit zo gemakkelijk!