Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Oekraiens als thuisstudie

Taalcursus Oekraiens Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Oekraiens
Oekraiens

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Oekraiens voor beginners

NHA

€164,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Oekraiens wordt wereldwijd door ongeveer 45 miljoen mensen gesproken. Het wordt geschreven in het Cyrillisch alfabet. Het is de officiële van de Oekraine sinds de onafhankelijkheid in 1991. Voor die tijd was het geen officiële taal (het Russisch was de officiële taal in de Sovjet-Unie).In de Oekraine wordt het Oekraiens het meest gesproken in het westen. In het noorden en centrum van de Oekraine wordt veel Oekraiens en Russisch gesproken. En in het zuiden en oosten van de Oekraine wordt voornamelijk Russisch gesproken. Het is dus interessant (indien u contacten in de Oekraine hebt), of het handiger is om een taalcursus Oekraiens te volgen, of een taalcursus Russisch. Land waar Oekraiens de officiële taal is.
Land waar Oekraiens de officiële taal is.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Oekraiens

Hallo Vitayu Hoe heet je? Yak vas zvut’?
Tot ziens Do pobachennya Mijn naam is ___ Mene zvaty _____
Ja – Nee Tak – Ni Dank je wel Dyakuyu
Hoe gaat het met je? Yak spravy? Ik begrijp het niet. Ya ne rozumiyu

Oekraiens leren? Volg een cursus Oekraiens als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Oekraiens is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Oekraiens thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Oekraiens.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Oekraiens belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Oekraiens van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Oekraiens aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Oekraiens kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Oekraiens niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Oekraiens leren was nog nooit zo gemakkelijk!