Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Papiamento als thuisstudie

Taalcursus Papiamento Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Papiaments
Papiamento voor beginners

NHA

€198,- + €0,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

Papiamento voor beginners

NTI

€223,20

50% korting en cadeau naar keuze!

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Papiamento – de taal op Aruba en de Nederlandse Antillen. Welkom op de eilanden van zon, zee, strand, plezier en ontspanning: Bon Bini!Een mengelmoes van invloeden
Papiamento (ook wel Papiaments of Papiamentu genoemd) is een taal met verschillende invloeden van andere talen. Er zijn veel Nederlandse, Portugese en Afrikaanse invloeden in het Papiamento. Dit ziet u ook terug in de voorbeeldzinnen en woorden.Spreken deze zaken u aan? Dan is een cursus Papiamento zeker iets voor u! Er zijn verschillende aanbieders van een taalcursus Papiamento. Vergelijk ze en schrijf direct via de website in!
Landen waar Papiamento wordt gesproken.
Landen waar Papiamento wordt gesproken.
Wil je de uitspraak in het Papiaments horen van enkele woorden en zinnen? Kijk dan deze video:

Voorbeeld woorden en zinnen

Goedemorgen Bon dia Hoe gaat het met je? Con ta bai?
Goedemiddag Bon tardi Alles goed met mij Mi ta bon
Goedenavond Bon nochi Dank je wel Danki
Tot ziens Bon ajo Welkom Bon bini

Papiamento leren? Volg een cursus Papiamento als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Papiamento is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Papiamento thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Papiamento.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Papiamento van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Papiamento aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Papiamento niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Papiamento leren was nog nooit zo gemakkelijk!