Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Pools als thuisstudie

Taalcursus Pools Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Pools
Pools

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Pools voor beginners

NHA

€179,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

Pools voor gevorderden

NHA

€179,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord!

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Wilt u Pools leren? Steeds meer Polen komen naar West-Europa voor werk en wonen. Daardoor wordt het voor steeds meer mensen belangrijk om met deze nieuwe groep inwoners te kunnen communiceren. Daarom is een cursus Pools interessant voor buurtbewoners en vrienden, medewerkers van de gemeente en medewerkers van personeelszaken. Daarnaast zijn steeds meer nieuwe Vlaams-Poolse en Nederlands-Poolse koppels. Een taalcursus Pools is voor deze koppels handig om zowel goed met elkaar te kunnen communiceren als met de schoonfamilie in Polen.45 miljoen sprekers
Ongeveer 45 miljoen mensen spreken de Poolse taal. Voornamelijk in Polen, maar ook in Tsjechië, Slowakije, Roemenië en Ukraine. In al deze landen is de taal een regionale minderheidstaal.
Land waar de Poolse taal een officiële taal is.
Land waar de Poolse taal een officiële taal is.
Taalcursus Pools voor beginners en gevorderden
Er worden verschillende cursussen Pools als thuisstudie aangeboden. Zowel voor beginners als voor gevorderden. In het bovenstaande overzicht staan de verschillende mogelijkheden op een rij. Kies de cursus Pools van uw keuze. Wij wensen u daarbij: Powodzenia!
Wil je luisteren naar de uitspraak van verschillende Poolse woorden? Kijk dan naar deze video:

Voorbeeld woorden en zinnen

Hallo Cześć Tot ziens Do widzenia
Dank je wel Dziękuję Twintig Dwadzieścia
Hoe gaat het met je? Jak się masz? Waar woon je? Gdzie mieszkasz?
Hoe laat is het? Która godzina? Gelukkig nieuwjaar! Szczęśliwego Nowego Roku!
Goedemorgen Dzień dobry Ontbijt Śniadanie
Ja – Nee Tak – Nie Het sneeuwt! Pada śnieg!

Pools leren? Volg een cursus Pools als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Pools is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Pools thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Pools.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Pools belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Pools van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Pools aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Pools kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Pools niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Pools leren was nog nooit zo gemakkelijk!