Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Turks als thuisstudie

Taalcursus Turks Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Turks
Turks voor beginners

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Turks voor beginners

NHA

€179,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

Turks voor gevorderden

NHA

€179,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord!

Turks voor beginners

NTI

€255,68

50% korting en cadeau naar keuze!

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Turkije is sterk verbonden met verschillende Europese landen, waaronder Nederland en België. Veel Turken wonen in Nederland en België. Daarom kan het voor u heel erg interessant zijn om een cursus Turks te volgen. Dit kan uit privë oogpunt zijn (bijvoorbeeld als u getrouwd bent en Turks wilt leren). Of bijvoorbeeld als u bij de gemeente werkt en veel met Turkse mensen in gesprek bent. Ook in dat geval kan een taalcursus Turks zeer goed zijn.Zeer toeristisch
Jaarlijks gaan er duizenden Belgen en Nederlanders op vakantie naar Turkije. Istanbul is zeer populair, maar ook de verschillende (all inclusive) hotels in populaire badplaatsen als Antalya, Belek, Marmaris en Side. Wilt u uw vakantie helemaal speciaal laten zijn? Dan is een taalcursus Turks zeker een goede optie!Voor uw werk
Turkije is geen BRIC-land, maar wel een sterk opkomend land. Daarom kan Turks leren interessant voor u zijn. Het spreken van de Turkse taal zal u zeker extra respect geven. En extra respect maakt het sluiten van de deal weer iets gemakkelijker.
Land waar de Turkse taal de officiële taal is.
Landen waar de Turkse taal een officiële taal is.
Turkije – economisch land in opkomst
Turkije is economisch gezien sterk in opkomst. Daarom kan het goed zijn dat uw bedrijf samenwerkt (of gaat werken) met verschillende Turkse bedrijven. Een cursus Turks is dan goed om beter zaken te kunnen doen met deze bedrijven.
Wil je de uitspraak van enkele Turkse woorden en zinnen beluisteren? Kijk dan naar de onderstaande video. Dit zijn veelvoorkomende Turkse woorden, die ook in een cursus Turks aan bod zullen komen:

Voorbeeld woorden en zinnen

Hallo Merhaba Tot ziens Güle güle
Dank u Teşekkür ederim Ik weet het niet. Bilmiyorum
Spreekt u Nederlands? Hollandaca konuşabiliyor musunuz? Hoe heet jij? Senin adin ne?
Ja – Nee Evet – Hayir Goedemorgen Günaydin

Turks leren? Volg een cursus Turks als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Turks is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Turks thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Turks .

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Turks van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Turks niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Turks leren was nog nooit zo gemakkelijk!