Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Ests als thuisstudie

Taalcursus Ests Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Ests
> Ests

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

> Ests voor beginners

NHA

€169,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Ests is de officiële taal van Estland en wordt wereldwijd door ongeveer 1,3 miljoen mensen gesproken. Het Ests is sterk verwant aan het Fins.Vanwege overheersing door verschillende mogendheden (onder meer Denemarken, Zweden, Rusland en Duitsland), is er weinig Estse literatuur. Het Ests maakt gebruik van het Latijnse alfabet.In het onderstaande overzicht ziet u verschillende woorden en zinnen, die u in een taalcursus Ests zou kunnen verwachten. De verschillende opties voor een taalcursus Ests zijn aan het einde van deze pagina te vinden. Land waar het Ests de officiële taal is.
Land waar het Ests de officiële taal is.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Ests

Hallo Tervist Dank je wel Tänan
Hoe gaat het met je? Kuidas käsi käib? Ja – Nee Jah – Ei
Hoe heet je? Mis on teie nimi? Tot ziens Head aega
Mijn naam is _____ Minu nimi on ____ Ik begrijp het niet. Ma ei saa aru.

Ests leren? Volg een cursus Ests als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Ests is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Estisch thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Ests.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Estisch belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Ests van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Ests aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Ests kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Ests niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Ests leren was nog nooit zo gemakkelijk!