Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Fins als thuisstudie

Taalcursus Fins Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Fins
Fins voor beginners

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Fins voor beginners

NHA

€198,- + €0,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Wilt u Fins leren? Ongeveer 6 miljoen mensen spreken Fins. In Finland spreekt 92% de Finse taal (er wordt ook Zweeds gesproken in Finland). Fins leren is niet gemakkelijk. Dit komt doordat de Finse taal weinig op het Nederlands lijkt (zie ook de voorbeeldwoorden en zinnen in het Finsm evenals de video). Als u serieus Fins wilt leren, dan kunt u het beste een cursus Fins volgen. Stap voor stap wordt het Fins dan uitgelegd. Vaak is het ook nog mogelijk om tijdens de cursus Fins advies te krijgen (voor bijvoorbeeld de uitspraak) van een ervaren docent Fins. Land waar het Fins de officiële taal is.
Land waar het Fins de officiële taal is.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Fins

Hoi Moi Gefeliciteerd met je verjaardag. Hyvää syntymäpäivää!
Hoe gaat het met je? Mitä kuuluu? Ik begrijp het niet. En ymmärrä!
Hoe heet je? Mikä sinun nimesi on? Dank je wel Kiitos paljon!
Mijn naam is ____ Nimeni on ______ Ja – Nee Kyllä – Ei

Wilt u de uitspraak van Finse woorden beluisteren? Kijk dan naar de onderstaande video (dit kan ook terugkomen in een cursus Fins):

Fins leren? Volg een cursus Fins als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Fins is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Fins thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Fins.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Fins van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Fins aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Fins niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Fins leren was nog nooit zo gemakkelijk!