Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Grieks als thuisstudie

Taalcursus Grieks Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Grieks
Grieks voor beginners

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Grieks voor beginners

NHA

€179,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

Grieks voor gevorderden

NHA

€179,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

Klassiek Grieks

Laudius

€169,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Nieuwgrieks voor beginners

NTI

€255,68

50% korting en cadeau naar keuze!

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Wilt u Grieks leren? Er zijn twee soorten Grieks: Klassiek Grieks en Nieuw Grieks. Van zowel de cursus Klassiek Grieks als de cursus Grieks kunt u hier boven de verschillende aanbieders en varianten terugvinden. De Griekse taal wordt gezien als een moeilijke taal om te leren. Bij een thuisstudie Grieks hebt u vaak de mogelijkheid om hulp in te roepen van een persoonlijke docent. Deze kan u helpen bij bijvoorbeeld het oefenen van de correcte uitspraak.De oudste gevonden inschripties in het Grieks dateren van ongeveer 3000 jaar voor Christus. Momenteel wordt het Grieks door ongeveer 15 miljoen mensen gesproken.In het onderstaande overzicht staan verschillende woorden en uitdrukkingen in het Nieuw Grieks. Landen waar het Grieks de officiële taal is.
Landen waar het Grieks de officiële taal is.

Griekse woorden en zinnen, die in een cursus Grieks aan de orde kunnen komen.

Wilt u het Griekse alfabet leren? En de uitspraak van de verschillende Griekse letters? Kijk dan naar de onderstaande video (dit kan ook in een cursus Grieks worden behandeld):

Grieks leren? Volg een cursus Grieks als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Grieks is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Grieks thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Grieks.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Grieks van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Grieks aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Grieks niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Grieks leren was nog nooit zo gemakkelijk!