Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Hebreeuws als thuisstudie

Taalcursus Hebreeuws Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Hebreeuws
Hebreeuws

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Hebreeuws

NHA

€164,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord!!  

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Hebreeuws is de officiële taal van Israel en wordt door ongeveer 7 miljoen mensen gesproken. Bovendien wordt het wereldwijd als taal gebruikt voor het Joodse gebed. Opvallend is dat het Hebreeuws vanaf de 4e eeuw niet meer werd gesproken (maar werd wel nog gebruikt als religieuze en literaire taal). Sinds het einde van de 19e eeuw wordt het Hebreeuws ook weer gesproken. In het onderstaande overzicht zijn verschillende woorden en zinnen uit het Hebreeuws te zien. Dit geeft een idee wat er allemaal mogelijk is indien u een taalcursus Hebreeuws gaat volgen. Land waar het Hebreeuws de officiële taal is.
Land waar het Hebreeuws de officiële taal is.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Hebreeuws

Alstublieft Be.vakasha Tot ziens Le.hitra.ot
Hallo Shalom Gefeliciteerd met je verjaardag Yom Huledet Same’ach!
Ja – Nee Ken – Lo Goedemorgen Boker tov
Heel erg bedankt Toda raba Ik begrijp het niet. Ani lo mevin

Hebreeuws leren? Volg een cursus Hebreeuws als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Hebreeuws is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Hebreeuws thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Hebreeuws.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Hebreeuws belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Hebreeuws van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Hebreeuws aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Hebreeuws kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Hebreeuws niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Hebreeuws leren was nog nooit zo gemakkelijk!