Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Hongaars als thuisstudie

Cursus Hongaars Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Hongaars
Hongaars voor beginners

NHA

€198,- + €0,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Hongarije: Voor velen bekend van Boedapest en het Balatonmeer. Hongaars leren is niet gemakkelijk. Dit komt omdat de taal helemaal niet lijkt op het Nederlands, Duits of Engels. Als u Hongaars wilt leren, dan kunt u het beste een cursus Hongaars volgen. Stap voor stap leert u dan de Hongaarse taal. Het Hongaars is ongeveer 1000 jaar oud. De taal wordt geschreven in het Latijnse geschrift en kent 40 letters (de letters q, w, x en y komen in Hongaarse woorden niet voor, wel in leenwoorden uit het buitenland). Wereldwijd spreken ongeveer 15 miljoen mensen Hongaars (waarvan 10 miljoen in Hongarije en 1,5 miljoen in Roemenië). Land waar het Hongaars de officiële taal is.
Land waar het Hongaars de officiële taal is.

Bij het leren van Hongaars is het belangrijk om eerst de verschillende letters goed te begrijpen. Deze worden in de onderstaande video uitgelegd (dit kan natuurlijk ook worden behandeld in een cursus Hongaars):

Voorbeeld woorden en zinnen

Goedemorgen Jó reggelt kívánok Tot ziens Viszontlátásra
Hoe heet je? Mi a neve? Hoe gaat het met je? Hogy van?
Een – Twee – Drie Egy – Kettő – Három Dank je wel Köszönöm
Ja – Nee Igen – Nem Hoe laat is het? Mennyi az idő?

Hongaars leren? Volg een cursus Hongaars als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Hongaars is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Hongaars thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Hongaars.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Hongaars van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Hongaars niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Hongaars leren was nog nooit zo gemakkelijk!