Mogelijkheden voor het volgen van de taalcursus Latijn als thuisstudie

Taalcursus Latijn Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Latijn
Latijn

Laudius

€169,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Latijn voor beginners

LOI

€520,- + €29,50

Gratis oordopjes twv 59 euro

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Heel veel mensen willen Latijn leren. Latijn is een zeer mooie taal en het is de oorsprong voor bijvoorbeeld Frans, Italiaans, Spaans, Portugees en Roemeens (vanwege het Romeinse Rijk). Vandaag de dag volgen veel mensen een taalcursus Latijn als ze geinteresseerd zijn in theologie. Maar ook bijvoorbeeld het boek ‘de Da Vinci Code’ heeft bijgedragen aan de populariteit van het Latijn. Latijn is alleen in Vaticaanstad de officiële taal. Het is niet bekend hoeveel mensen ter wereld de Latijnse taal beheersen als tweede taal. Land waar het Latijn de officiële taal is.
Land waar het Latijn de officiële taal is.

Voorbeeld woorden en zinnen

In het jaar van de Heer anno domini Zijn ziel ruste in vrede cuius anima requiescat in pace
Met mijn toestemming consensu meu Echtgenoot maritus
Zwangerschap impregnatio Baby puerul us
Laatste oliesel extrema unctio Zonder twijfel absque dubio

In de onderstaande video vindt u extra uitleg over de Latijnse uitspraak van verschillende woorden en zinnen die ook in een taalcursus Latijn aan de orde zou kunnen komen:

Latijn leren? Volg een taalcursus Latijn als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Latijn is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Latijn thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Latijn .

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Latijn van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Latijn niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Latijn leren was nog nooit zo gemakkelijk!