Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Bulgaars als thuisstudie

Taalcursus Bulgaars Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Bulgaars
Bulgaars

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Bulgaars voor beginners

NHA

€169,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

Bulgaars voor beginners

LOI

€299,50 + €29,50

Gratis oordopjes twv 59 euro

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Wilt u Bulgaars leren? Bulgarije is de laatste jaren een steeds populairder land geworden om op vakantie te gaan… of om een tweede huis te kopen. Voor die mensen is het een overweging waard om een cursus Bulgaars te volgen. Maar natuurlijk ook als Bulgarije voor een andere reden belangrijk is (familie, werk, outsourcing van IT, of wat anders), dan is een cursus Bulgaars aan te raden.Bulgaars wordt door ongeveer 9 tot 12 miljoen mensen gesproken. In de Bulgaarse taal wordt het cyrillische alfabet gebruikt. Ongeveer 25% van de woorden hebben geen slavische herkomst. Deze hebben hun oorsprong voornamelijk in het Latijn, Grieks en (een beetje) Frans. Voorheen waren er ook veel Turkse leenwoorden, vanwege het Ottomaanse rijk. Deze zijn grotendeels vervangen door slavische woorden. Land waar het Bulgaars de officiële taal is.
Land waar het Bulgaars de officiële taal is.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Bulgaars

Hallo Zdravéi Tot ziens Dovízhdane
Goedemorgen Dobró útro Alstublieft molya
Dank je wel Blagodarya ja – nee da – ne
een – twee – drie edno – dve – tree Hoe gaat het met jou? Kak ste?

Wil je de uitspraak horen van verschillende Bulgaarse woorden? Bekijk dan de onderstaande video (dit kan ook terugkomen in een cursus Bulgaars):

Bulgaars leren? Volg een cursus Bulgaars als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Bulgaars is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Bulgaars thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Bulgaars.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Bulgaars van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Bulgaars aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Bulgaars niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Bulgaars leren was nog nooit zo gemakkelijk!