Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Sloveens als thuisstudie

Taalcursus Sloveens Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Sloveens
Sloveens

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Sloveens

NHA

€164,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord!

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Sloveens wordt wereldwijd door ongeveer 2,5 miljoen mensen gesproken. Het Sloveens is de officiële taal van Slovenië. Daarnaast wordt het ook onder meer gesproken in Kroatië, Hongarije en Italië. Het oudste bekendste Sloveens dateert van ongeveer 1000 na Christus. Vooral in de 16e eeuw kwam het Sloveens veelvuldig terug in de literatuur. Slovenië heeft deel uitgemaakt van het Oostenrijk-Hongaarse rijk. De elite sprak in die tijd Duits, terwijl het volk Sloveens sprak. De onderstaande Sloveense woorden en zinnen geven een indruk wat er allemaal terug kan komen in een taalcursus Sloveens. Land waar het Sloveens de officiële taal is.
Land waar het Sloveens de officiële taal is.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Sloveens

Hallo Zdravo Tot ziens Zbogom
Hoe gaat het met je? Kako se imate? Gefeliciteerd met je verjaardag Vse najboljše
Hoe heet je? Kako ti je ime? Dank je wel Hvala
Mijn naam is ____ Ime mi je ___ Ik begrijp het niet. Ne razumem

Sloveens leren? Volg een cursus Sloveens als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Sloveens is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Sloveens thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Sloveens.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Sloveens belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Sloveens van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Sloveens aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Sloveens kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Sloveens niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Sloveens leren was nog nooit zo gemakkelijk!