Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Roemeens als thuisstudie

Taalcursus Roemeens Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Roemeens
Roemeens voor beginners NHA €179,- + €25,- Gratis tablet met toetsenbord! 
Roemeens voor gevorderden NHA €179,- + €25,- Gratis tablet met toetsenbord! 

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Roemeens is een Romaanse taal. Hierdoor zijn er veel overeenkomsten met het Frans, Spaans, Portugees, en Italiaans. Heeft u gevoel voor deze talen? Dat maakt het volgen van de taalcursus Roemeens een stuk eenvoudiger. In de cursus Roemeens zult u ook verschillende woorden tegenkomen uit bijvoorbeeld het Engels, Spaans en Italiaans. Sinds de 19e eeuw worden er in het Roemeens verschillende ‘internationale’ woorden opgenomen.Wereldwijd wordt de Roemeense taal door bijna 30 miljoen mensen gesproken. Sinds de toetreding van Roemenië tot de EU (1 januari 2007) is het Roemeens een officiële taal binnen de Europese Unie. Landen waar het Roemeens de officiële taal is.
Landen waar het Roemeens de officiële taal is.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Roemeens

Hoe gaat het met je? Ce faci? Een – twee – drie unu – doi – trei
Hallo Salut Mijn naam is ____. Numele meu e ___.
Tot ziens La revedere Dank je wel Mulţumesc
Woensdag miercuri Help! Ajutor!
Januari ianuarie Ja – Nee Da – Nu

Roemeens leren? Volg een cursus Roemeens als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Roemeens is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Roemeens thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Roemeens.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Roemeens belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Roemeens van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Roemeens aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Roemeens kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Roemeens niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Roemeens leren was nog nooit zo gemakkelijk!