Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Perzisch als thuisstudie

Taalcursus Farsi Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Perzisch
Perzisch

NHA

€164,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

Perzisch / Farsi

LOI

€299,50 + €29,50

Nationale Bioscoopbon van €20!

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Farsi wordt ook wel Perzisch genoemd (evenals Iraans, Dari of Tajiki). Het is een officiële taal van Iran, Afghanistan en Tadjikistan. De schatting is dat wereldwijd ongeveer 80 miljoen mensen het Perzisch spreken. Met recht dus een interessante cursus! Perzisch maakt gebruik van het “Nasta’liq geschrift” (net zoals bijvoorbeeld Urdu). Er zijn verschillende leenwoorden uit het Duits, Russisch, Frans en Arabisch. Het oudste, bekende Perzisch dateert van de 6e eeuw voor Christus. In het onderstaande ziet u verschillende woorden en zinnen, die u tegen zou kunnen komen bij een cursus Perzisch. Landen waar het Farsi een officiële taal is.
Landen waar het Farsi een officiële taal is.

In de onderstaande video wordt er het een en ander uitgelegd over de zinsopbouw in het Farsi:

Voorbeeld woorden en zinnen

Alstublieft Lotfan Tot ziens Khoda Hafez
Wat is dit? In chi-ye? Praat alstublieft langzamer. Lotfan yavash harf be-zanid.
Ja – Nee Baleh – Nah Dank je wel Mamnoon am.
Kaas Panir Ik weet het niet. Nemi-danam

Perzisch leren? Volg een cursus Farsi als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Perzisch is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de cursus Perzisch thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Farsi.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Perzisch van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Farsi niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Perzisch leren was nog nooit zo gemakkelijk!