Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Saudi als thuisstudie

Taalcursus Saudi Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Saudi
Saudi voor beginners

NHA

€164,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Het Arabisch is de officiële taal van Saudi-Arabië. Maar binnen Saudi-Arabië is er een variant (zie het als een soort van dialect) van het Arabisch, wat in Saudi-Arabië wordt gesproken: het Saudi. In het Nederlandse zijn er de volgende varianten voor het Saudi: Saoedisch, Saoedi-Arabisch, Saudisch en Saudi-Arabisch. De taalcursus Saudisch is gebaseerd op het meest-voorkomende dialect in Saudi-Arabië; het Hijazi. Dit wordt ondermeer in Mekka en Medina gesproken. Als u deze steden gaat bezoeken, kan deze cursus Saudisch een mooie extra meerwaarde zijn. Land waar het Saudi wordt gesproken.
Land waar het Saudi wordt gesproken.

Saudi leren? Volg een cursus Saudi als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Saudi Arabisch is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Saudi thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Saudi.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Saudi Arabisch belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Saudi van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Saudi aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Saudi Arabisch kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Saudi Arabisch niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Saudi leren was nog nooit zo gemakkelijk!