Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Gujarati als thuisstudie

Taalcursus Gujarati Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Gujarati
Gujarati voor beginners

NHA

€164,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord!

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Gujarati is één van de 36 officiële talen van India. Wereldwijd zijn er ongeveer 46 miljoen sprekers. Gujarati was de moedertaal van zowel Mahatma Ghandi als Muhammad Ali Jinnah (de stichter van Pakistan). De voorloper, Oud Gujarati, werd al 1500 jaar voor Christus gesproken. Verschillende bewaard gebleven elementen lijken sterk op het moderne Gujarati. Met recht een zeer interessante taal om te volgen als taalcursus. Gujarati heeft ten slotte verschillende leenwoorden uit het Perzisch, Engels en Portugees (vanwege overheersingen uit het verleden). Land waar het Gujarati een officiële taal is.
Land waar het Gujarati een officiële taal is.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Gujarati

Hoe heet je? Tamaru naam shu chhe? Een – Twee – Drie Ek – Bai – Thren
Hoe gaat het met je? Tame kem chho? Goedemorgen Shoob savar
Ja – Nee Haa – Naa Dank je wel Aabhar

Gujarati leren? Volg een cursus Gujarati als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Gujarati is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Gujarati thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Gujarati.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Gujarati belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Gujarati van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Gujarati aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Gujarati kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Gujarati niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Gujarati leren was nog nooit zo gemakkelijk!