Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Tamil als thuisstudie

Taalcursus Tamil Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Tamil
Tamil

NHA

€164,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord!

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Ongeveer 68 miljoen mensen spreken Tamil als moedertaal in Sri Lanka en India. Ongeveer negen miljoen mensen spreken dit als tweede of derde taal. Literatuur in het Tamil bestaat al meer dan tweeduizend jaar. Er zijn zelfs in Egypte en Thailand inscripties uit het Tamil gevonden die rond de tweeduizend jaar oud zijn. Het Tamil in Sri Lanka heeft verschillende leenwoorden uit het Engels, Portugees en Nederlands. Tamil wordt geschreven in het “Vatteluttu”. De letterlijke betekenis hiervan is ‘ronde letters’. In het onderstaande overzicht ziet u verschillende veelvoorkomende woorden en zinnen die bij een taalcursus Tamil terug kunnen komen. Landen waar het Tamil een officiële taal is.
Landen waar het Tamil een officiële taal is.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Tamil

Hallo Alo Tot ziens Poittu varén!
Goedemorgen Kaalai Vanakkam Gefeliciteerd met je verjaardag Pirandha naal vazhthu!
Hoe heet je? Unga péranna? Dank je wel Romba Nandri
Ik heet ______ En péru _____. Gelukkig nieuwjaar Iniya putthaandu!

Tamil leren? Volg een cursus Tamil als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Tamil is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Tamil thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Tamil.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Tamil belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Tamil van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Tamil aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Tamil kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Tamil niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Tamil leren was nog nooit zo gemakkelijk!