Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Punjabi als thuisstudie

Taalcursus Punjabi Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Punjabi
Punjabi

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Punjabi

NHA

€164,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord!

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Punjabi (of Panjabi) wordt voornamelijk in Punjab gesproken. In India is het een officiële taal en Punjabi is de meestgesproken taal in Pakistan. De schatting is dat ongeveer 88 miljoen mensen het als moedertaal hebben. Het schrift in Punjabi hangt af van het dialect van de spreker, de religie van de spreker en de regio van de spreker. De meestgebruikte schriften zijn het Shahmukhi schrift en het Gurmukhi schrift. Deze worden ook als ‘officiële schriften’ van het Punjabi gezien. Landen waar het Punjabi een veelgesproken taal is.
Landen waar het Punjabi een veelgesproken taal is.

Punjabi leren? Volg een cursus Punjabi als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Punjabi is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Punjabi thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Punjabi.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Punjabi belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Punjabi van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Punjabi aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Punjabi kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Punjabi niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Punjabi leren was nog nooit zo gemakkelijk!