Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Servisch als thuisstudie

Taalcursus Servisch Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Servisch
Servisch

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Servisch

NHA

€164,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord!

Servisch voor beginners

LOI

€299,50 + €29,50-

Gratis oordopjes twv 59 euro

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder)

 

Het Servisch is een officiële taal in onder meer Servië, Bosnië-Herzegovina en Montenegro. In totaal spreken wereldwijd ongeveer 11 miljoen mensen het Servisch, waarvan ongeveer 8 miljoen het als moedertaal spreken. Er zijn twee mogelijkheden om het Servisch in te schrijven: met een aangepast Latijns alfabet, of met een aangepast Cyrillisch alfabet. In het onderstaande overzicht staan verschillende woorden en zinnen in het Servisch, die mogelijk terugkomen in een taalcursus Servisch. Op deze manier heeft u een idee hoe de Servische taal eruit ziet. Landen waar het Servisch de officiële taal is.
Landen waar het Servisch de officiële taal is.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Servisch

Hoe heet je? Kako se zovete? Tot ziens Dovid-enja
Mijn naam is ____ Ime mi je ____ Goedemorgen Dobro jutro
Ja – Nee Da – Ne Dank je wel Hvala
Hoe gaat het met je? Kako ste? Ik begrijp het niet. Ne razumem

Servisch leren? Volg een cursus Servisch als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Servisch is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Servisch thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Servisch.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Servisch belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Servisch van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Servisch aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Servisch kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Servisch niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Servisch leren was nog nooit zo gemakkelijk!