Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Slowaaks als thuisstudie

Taalcursus Slowaaks Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Slowaaks
Slowaaks

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Slowaaks voor beginners

NHA

€164,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

Slowaaks voor beginners

LOI

€299,50 + €29,50

Gratis oordopjes twv 59 euro

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

 

Het Slowaaks is de officiële taal van Slowakije. Wereldwijd spreken ongeveer 6 miljoen mensen de Slowaakse taal. Grote groepen sprekers buiten Slowakije bevinden zich onder meer in de Verenigde Staten, Tsjechië en Servië. Het Slowaaks heeft verschillende invloeden gekend uit onder meer het Pools, Tsjechisch en Duits. Vanwege de relatief grote gemeenschappelijke geschiedenis zijn ook andere Slavische talen van invloed geweest op het Slowaaks. Slowaaks en Tsjechisch zijn zowel in Tsjechië als in Slowakije beiden goed te spreken en te verstaan. De onderstaande Slowaakse woorden en zinnen geven een indruk wat er allemaal terug kan komen in een taalcursus Slowaaks. Land waar het Slowaaks de officiële taal is.
Land waar het Slowaaks de officiële taal is.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Slowaaks

Hallo Ahoj Goedemorgen Dobre rano
Gefeliciteerd met je verjaardag Vsetko najlepsie k narodeninam Tot ziens Dovidenia
Ja – Nee Ano – Nie Dank je wel Dakujem
Hoe heet je? Ako sa volate? Alstublieft Prosim

Slowaaks leren? Volg een cursus Slowaaks als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Slowaaks is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Slowaaks thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Slowaaks .

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Slowaaks belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Slowaaks van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Slowaaks aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Slowaaks kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Slowaaks niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Slowaaks leren was nog nooit zo gemakkelijk!