Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Tsjechisch als thuisstudie

Taalcursus Tsjechisch Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Tsjechisch
Tsjechisch

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Tsjechisch

NHA

€164,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Tsjechisch wordt door ongeveer 12 miljoen mensen gesproken. Vanaf de 13e eeuw tot ongeveer 1620 kende de Tsjechische taal een bloeiperiode. Daarbij was het Tsjechisch ook van grote invloed op het Pools en Slowaaks. Door de Habsburgse overheersing vanaf 1620 werd er veel Duits en Latijn in Tsjechië gesproken. Tsjechen begrijpen goed het Slowaaks en Slowaken begrijpen het Tsjechisch. Dit komt doordat de talen zeer sterk op elkaar lijken. In het onderstaande overzicht staan verschillende woorden en zinnen van het Nederlands in het Tsjechisch. Dit om een idee te geven hoe de taal eruit ziet en wat u zoal in een taalcursus Tsjechisch kunt verwachten. Land waar het Tsjechisch de officiële taal is.
Land waar het Tsjechisch de officiële taal is.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Tsjechisch

Alstublieft Prosím Tot ziens Na shledanou
Goedemorgen Dobré ráno Hoe heet je? Jak se jmenujete?
Ja – Nee Ano – Ne Ik heet _____ Jmenuji se _____
Hallo Dobry’ den November Listopad

Wilt u Tsjechisch leren? Dan is het begrijpen van de verschillende letters en hun uitspraak een goede start. Bekijk daarom de onderstaande video (kan ook terugkomen in een cursus Tsjechisch):

Tsjechisch leren? Volg een cursus Tsjechisch als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Tsjechisch is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Tsjechisch thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Tsjechisch.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Tsjechisch van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Tsjechisch aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Tsjechisch niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Tsjechisch leren was nog nooit zo gemakkelijk!