Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Urdu als thuisstudie

Taalcursus Urdu Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Urdu
Urdu

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Urdu voor beginners

NHA

€164,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

Urdu voor beginners

LOI

€299,50 + €29,50

Gratis oordopjes twv 59 euro

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Urdu is één van de 23 officiële talen van India en in Pakistan de officiële taal (naast het Engels). Er zijn ongeveer 60 miljoen mensen die Urdu als moedertaal hebben, terwijl ongeveer 180 miljoen mensen in totaal de taal spreken. Wil je Urdu leren? Dan zijn er twee grote verschillen tussen het Hindi en Urdu:
1. Urdu haalde leenwoorden uit het Arabisch/Farsi en Hindi uit het Sanskriet.
2. Het schrift van Urdu is in de Nasta’liq stijl, terwijl het schrift van Hindi in de Devanagari stijl is.In het onderstaande overzicht staan enkele voorbeelden van woorden en zinnen in het Urdu.
Landen waar het Urdu een officiële taal is.
Landen waar het Urdu een officiële taal is.

Woorden en zinnen in die in een cursus Urdu terug kunnen komen
Wil je de uitspraak van verschillende woorden en zinnen uit het Urdu horen? Kijk dan naar de onderstaande video (deze woorden zouden ook terug kunnen komen in een cursus Urdu):

Urdu leren? Volg een cursus Urdu als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Urdu is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Urdu thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Urdu.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Urdu van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Urdu aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Urdu niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Urdu leren was nog nooit zo gemakkelijk!