Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Cambodjaans als thuisstudie

Taalcursus Cambodjaans Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Cambodjaans
Khmer

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Cambodjaans beginners

NHA

€169,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Khmer
Cambodjaans wordt ook wel Khmer genoemd (Khmer staat bijvoorbeeld ook voor de bevolking in Cambodja). Ongeveer 20 miljoen mensen hebben het Cambodjaans als eerste taal. Er zijn relatief grote verschillen in de dialecten van het Cambodjaans. De cursus Cambodjaans behandelt de standaard versie. Deze versie is door alle dialecten goed te verstaan. Het Khmer is gevormd onder invloed van de talen Sanskriet en Pali. Cambodjaans is géén toontaal (in tegenstelling tot enkele talen uit dezelfde regio).
Land waar het Cambodjaans een officiële taal is.
Land waar het Cambodjaans een officiële taal is.

Cambodjaans leren? Volg een cursus Cambodjaans (Khmer) als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Cambodjaans is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Khmer thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Cambodjaans.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Khmer belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Cambodjaans van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Cambodjaans aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Cambodjaans kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Cambodjaans niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Cambodjaans leren was nog nooit zo gemakkelijk!