Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Mongools als thuisstudie

Taalcursus Mongools Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Mongools
Mongools

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Mongools voor beginners

NHA

€164,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Ongeveer 6 miljoen mensen spreken Mongools. Niet alleen in Mongolië, maar ook in omliggende gebieden in China en Rusland. De oudste Mongoolse teksten komen uit 1225 en deze zijn geschreven op een steen. Het Mongoolse alfabet werd in de 12e eeuw ontwikkeld. Dit alfabet is in 1941 aangepast naar het Russische alfabet (met twee extra, eigen letters).In Mongolië wordt er met het Mongools bijna altijd het Khalkha-dialect bedoeld. Dit wordt dan geschreven in het cyrillisch alfabet. In China wordt nog meestal het Mongoolse alfabet gebruikt. U zult dit terugzien in de gekozen taalcursus Mongools. Landen waar het Mongools een officiële taal is.
Landen waar het Mongools een officiële taal is.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Mongools

Ik spreek geen Mongools dn bkyukl htl bt;thuea
Ik begrijp het niet dn kalukhuoa dgayg
Niets /buoa
Okay pg
Ja – Nee mnab – ouoa

Mongools leren? Volg een cursus Mongools als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Mongools is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Mongools thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Mongools.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Mongools belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Mongools van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Mongools aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Mongools kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Mongools niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Mongools leren was nog nooit zo gemakkelijk!