Mogelijkheden voor het volgen van de taalcursus Indonesisch als thuisstudie

Taalcursus Indonesisch Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Indonesisch
Indonesisch

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Indonesisch beginners

NHA

€229,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

Indonesisch beginners

LOI

€445,- + €25,-

Gratis oordopjes twv 59 euro

Indonesisch beginners

NTI

€255,68

50% korting en cadeau naar keuze!

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Bahasa Indonesia is de officiële benaming van het Indonesisch. Het betekent letterlijk “de taal van Indonesië”. Wereldwijd spreken ongeveer 250 miljoen mensen de Indonesische taal als eerste taal. Een cursus Indonesisch kan interessant zijn als u op vakantie gaat naar Indonesië, of als u vaak zaken doet. Welke taalcursus Indonesisch u ook kiest hierboven, ze zijn allen de standaard cursus Bahasa Indonesia. Leren van de taal gaat spelenderwijs.Het Indonesisch heeft verschillende invloeden uit de volgende talen: Nederlands, Engels, Sanskriet, Chinees, Tamil, Portugees en Arabisch. Indonesisch heeft een sterke verwantschap met Maleis. Land waar het Indonesisch de officiële taal is.
Land waar het Indonesisch de officiële taal is.

Wilt u graag in het Indonesisch leren tellen? Bekijk dan de volgende video met uitspraken. Dit zou natuurlijk ook terug kunnen komen in een cursus Indonesisch:

Voorbeeld woorden en zinnen

Dank je wel Terima kasih Ik spreek geen Indonesisch Saya tidak bisa bahasa Indonesia
Hoe gaat het met je? Apa kabar? Goedemorgen Selamat Pagi
Vandaag Hari ini een – twee – drie satu – dua – tiga
Zeven uur Jam tujuh Apotheek Apotik
Graag gedaan Kembali Alsjeblieft Silahkan
Ja – Nee Ya – Tidak Dank je wel Terima kasi

Indonesisch leren? Volg een taalcursus Indonesisch als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Indonesisch is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Indonesisch thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Indonesisch.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Indonesisch van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Indonesisch niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Indonesisch leren was nog nooit zo gemakkelijk!