Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Baskisch als thuisstudie

Taalcursus Baskisch Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Baskisch
Baskisch

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Baskisch voor beginners

NHA

€169,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Het Baskisch (Euskara) is de moedertaal voor bijna 700.000 mensen. In totaal spreken ongeveer 1,1 miljoen mensen de Baskische taal.Taalkundigen menen dat het Baskisch een geisoleerde taal is. Dit zou kunnen komen dat verwante talen zijn uitgestorven. Onder meer doordat de Romeinen jarenlang de dienst uitmaakten in Spanje. Het Baskisch maakt wel gebruik van het Latijnse alfabet.In het onderstaande overzicht vindt u verschillende woorden en zinnen om een beeld te krijgen wat u allemaal in een taalcursus Baskisch zou kunnen verwachten. Landen waar het Baskisch wordt gesproken.
Landen waar het Baskisch wordt gesproken.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Baskisch

Hallo Kaixo Tot ziens Agur
Goedemorgen Egun on Hoe gaat het met je? Zer moduz?
Ja – Nee Bai – Ez Dank je wel Eskerrik asko
Alstublieft Mesedez Hoe heet je? Zein da zure izena?

Baskisch leren? Volg een cursus Baskisch als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Baskisch is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Baskisch thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Baskisch.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Baskisch belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Baskisch van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Baskisch aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Baskisch kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Baskisch niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Baskisch leren was nog nooit zo gemakkelijk!