Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Bretons als thuisstudie

Taalcursus Bretons Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Bretons
Bretons

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Bretons voor beginners

NHA

€169,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord!

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Bretons is een Keltische taal, die door ongeveer 300.000 mensen wordt gesproken in Bretagne, Frankrijk. Dit is een behoorlijke daling ten opzichte van de 1,3 miljoen sprekers die er nog waren in 1930.Tot aan de 12e eeuw was Bretons de taal van de elite. Daarna werd Frans de standaard taal van de elite en was het Bretons ‘slechts’ de taal van de mensen van West-Bretagne. Bretons is geen officiële taal binnen Frankrijk, maar wel; “de regionale talen horen bij het erfgoed van Frankrijk”.In het onderstaande overzicht vindt u verschillende woorden en zinnen om een beeld te krijgen wat u allemaal in een taalcursus Bretons zou kunnen verwachten. Land waar het Bretons wordt gesproken.Land waar het Bretons wordt gesproken.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Bretons

Hallo Salut Goedemorgen Demat
Hoe gaat het met je? Mat an traou ganit? Gefeliciteerd met je verjaardag Kalz a vloavezhiou all
Hoe heet je? Petra eo da anv? Dank je wel Trugarez
Mijn naam is ____ _____ eo ma anv Ik begrijp het niet. Ne gomprenan ket

Bretons leren? Volg een cursus Bretons als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Bretons is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Bretons thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Bretons.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Bretons belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Bretons van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Bretons aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Bretons kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Bretons niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Bretons leren was nog nooit zo gemakkelijk!