Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Iers als thuisstudie

Taalcursus Iers Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Iers
Iers

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Iers

NHA

€164,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Iers wordt wereldwijd door ongeveer 350.000 mensen vloeiend gesproken. In totaal zijn er ongeveer 1,8 miljoen mensen die het Iers tot op zekere hoogte begrijpen. Het Iers is ook een officiële taal binnen de Europese Unie en bovendien is het een officieel erkende minderheidstaal in Noord-Ierland. Het oudste, bekende Iers stamt uit de 4e eeuw voor Christus en die taal staat bekend als primitief Iers. Het Iers maakt gebruik van het Latijnse alfabet. Al met al interessante ingrediënten voor een taalcursus Iers. In het onderstaande overzicht staan nog verschillende Ierse woorden en zinnen, die terug zouden kunnen komen in een cursus Iers. Land waar het Iers wordt gesproken.
Land waar het Iers wordt gesproken.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Iers

Hoe heet je? Cad is ainm duit? Hoe gaat het met je? Conas tá tú?
Hallo Dia dhuit Graag gedaan Tá fáilte romhat
Ik begrijp het Tuigim Dank je wel Go raibh maith agat
Ik weet het niet. Níl fhios agam Gefeliciteerd met je verjaardag La-breithe mhaith agat!

Iers leren? Volg een cursus Iers als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Iers is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Iers thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Iers.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Iers belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Iers van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Iers aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Iers kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Iers niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Iers leren was nog nooit zo gemakkelijk!