Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Catalaans als thuisstudie

Taalcursus Catalaans Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Catalaans
Catalaans

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Catalaans voor beginners

NHA

€169,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Het Catalaans is een taal, die voornamelijk in Spanje, Andorra, Frankrijk en Italië wordt gesproken door in totaal ongeveer 10 miljoen mensen.In Andorra is het de officiële taal en in Spanje op de Balearen, Catalonië en Valencia is het de tweede taal. Pyrénées-Orientales is een Frans departement (met als bekendste stad Perpignan). Sinds december 2007 is het Catalaans officieel de tweede taal van het departement (naast het Frans). Ongeveer 25% van de inwoners spreekt Catalaans. Catalaans komt uit het Volkslatijn (net als bijvoorbeeld het Frans, Spaans, Italiaans en Portugees). Landen waar het Catalaans wordt gesproken.
Landen waar het Catalaans veel wordt gesproken.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Catalaans

Hallo Hola Mijn naam is _____ Em dic _____
Tot ziens Adéu Hoe heet jij? Com et dius?
Dank je wel Gracies Waar kom je vandaan? D’on ets?
Ik begrijp het niet. No ho entenc. Goedemorgen Bon dia

Catalaans leren? Volg een cursus Catalaans als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Catalaans is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Catalaans thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Catalaans.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Catalaans belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Catalaans van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Catalaans aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Catalaans kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Catalaans niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Catalaans leren was nog nooit zo gemakkelijk!