Mogelijkheden voor het volgen van de taalcursus Deens als thuisstudie

Taalcursus Deens Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Deens
Deens voor beginners

Laudius

€99,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Deens 

NHA

€169,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Ongeveer 6 miljoen mensen spreken Deens (Dansk). Niet alleen in Denemarken, maar ook in Groenland, de Faeröer, IJsland en in het noorden van Duitsland. De dialecten op de Waddeneilanden hebben enige Deense invloeden.Een rijke geschiedenis
De Deense taal bestaat al vele eeuwen. Het eerste gedrukte boek in de Deense taal dateert van 1495. De taal heeft samen met het Noors en het Zweeds een gemeenschappelijke oorsprong. In de loop der tijd zijn zij allen een eigen richting opgegaan. Het is echter voor Denen, Noren en Zweden mogelijk om de verschillende talen van elkaar te begrijpen (soms met moeite).Een mooi vakantieland
Denemarken is een mooi vakantieland. Bruisend Kopenhagen of rustig landelijk. Een extra goede reden voor een cursus Deens!
Landen waar het Deens de officiële taal is.
Landen waar het de officiële taal is.

Wil je Deense woorden en zinnen beluisteren en lezen? Kijk dan naar deze video:

Voorbeeld woorden en zinnen

Hallo Goddag Hoe heet je? Hvad hedder du?
Dank je wel Tak Ik heet …. Jeg hedder ….
Ja – Nee Ja – Nej Hoe oud ben je? Hvor gammel er du?
Tot ziens Farvel Waar kom je vandaan? Hvor fra kommer du?

Deens leren? Volg een cursus Deens als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Deens is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Deens thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Deens.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Deens van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Deens aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Deens niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Deens leren was nog nooit zo gemakkelijk!