Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Litouws als thuisstudie

Taalcursus Litouws Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Litouws
Litouws Laudius €119,- Geen inschrijfgeld (besparing €30)
Litouws voor beginners NHA €164,- + €25,- Gratis tablet met toetsenbord! 

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Werelwijd zijn er ongeveer 4 a 5 miljoen mensen die Litouws spreken. Ongeveer 3,5 miljoen daarvan wonen in Litouwen.Het oudste bewaard gebleven manuscript uit het Litouws is van 1503. Litouws heeft overeenkomsten met het Lets.Taalcursussen als thuisstudie / zelfstudie Litouws
Alle bovenstaande taalcursussen Litouws zijn te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus thuis gaat leren in uw eigen tempo.Sommige mensen vinden de prijs van de cursus belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom de cursussen van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus kunt bestellen. Bevalt de cursus niet, dan kunt u deze binnen 14 dagen terugsturen.
Land waar het Litouws de officiële taal is.
Land waar het Litouws de officiële taal is.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Litouws

Hallo Labas Hoe gaat het met jou? Kaip tau sekasi?
Dank je wel De’koju Gefeliciteerd me je verjaardag Sveikinu gimtadienio proga
Succes! Sekmes! Ik begrijp het niet. Aš nesuprantu.
Tot ziens Viso gero Waar kom je vandaan? Iš kur jus?

Litouws leren? Volg een cursus Litouws als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Litouws is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Litouws thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Litouws.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Litouws belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Litouws van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Litouws aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Litouws kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Litouws niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Litouws leren was nog nooit zo gemakkelijk!