Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Lets als thuisstudie

Taalcursus Lets Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Lets
Lets

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Lets voor beginners

NHA

€164,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

miljoen mensen: 1,5 miljoen mensen wonen in Letland. De rest daarbuiten. Lets lijkt veel op het Litouws, maar er zijn verschillende belangrijke verschillen. Zo wordt er bijvoorbeeld in de Letse taal geen onderscheid meer gemaakt in onzijdige woorden. Sinds de 16e eeuw zijn de verschillen zo groot geworden dat er wordt gesproken over verschillende talen.Op dit moment proberen Letse taalpuristen de taal te behoeden van buitenlandse invloeden (voornamelijk uit het Russisch en Engels). Daardoor betekenen de woorden ‘dators’ en ‘kompjuters’ beiden “computer”. En een “telefoon” kan ‘talrunis’ of ‘telefons’ zijn. Land waar het Lets de officiële taal is.
Land waar het Lets de officiële taal is.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Lets

Hallo Labdien Hoe gaat het met jou? Ka jums klajas?
Dank je wel Paldies Hallo, ik heet …. Labdien, es esmu …
Blauw – Wit Zils – Balts Hoe oud ben je? Cik jums gadu?
Tot ziens Ata! Waar kom je vandaan? No kurienes jus esat atbraucis?

Lets leren? Volg een cursus Lets als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Lets is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Lets thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Lets.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Lets belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Lets van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Lets aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Lets kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Lets niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Lets leren was nog nooit zo gemakkelijk!