Mogelijkheden voor het volgen van de cursus IJslands als thuisstudie

Cursus IJslands Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus IJslands
IJslands

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

IJslands

NHA

€164,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord!!  

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

IJslands wordt door ongeveer 300.000 mensen ter wereld gesproken. Het overgrote deel woont in IJsland. Ook zijn er enkele duizenden sprekers in Denemarken, de VS en Canada. Het oudste bewaard gebleven geschrift uit het IJslands komt uit 1100. Bovendien zijn er relatief weinig wijzigingen in de IJslandse taal sinds de 13e eeuw. Dit betekent dat het relatief eenvoudig is om oude geschriften te lezen en te begrijpen. De grammatica lijkt erg op het oud-Noors en het oud-Engels. Opmerkelijk is dat pas in de laatste jaren ‘buitenlandse woorden’ worden geaccepteerd. Sími betekent bijvoorbeeld telefoon en skjár betekent beeldscherm. Dit zijn oude IJslandse woorden die ‘draad’ en ‘venster’ betekenen. Land waar het IJslands de officiële taal is.
Land waar het IJslands de officiële taal is.

Voorbeeld woorden en zinnen in het IJslands

Hallo Gódan daginn Station Lestarsto?
Dank je wel Takk Vliegveld Flugvollur
Ja – Nee Já – Nei Waar ga je naartoe ? Hvert ertu fara?
Tot ziens Bless Waar kom je vandaan? Hvar áttu heima?

IJslands leren? Volg een cursus IJslands als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus IJslands is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus IJslands thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus IJslands.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus IJslands belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie IJslands van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus IJslands aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus IJslands kunt bestellen. Bevalt de taalcursus IJslands niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. IJslands leren was nog nooit zo gemakkelijk!