Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Amhaars als thuisstudie

Taalcursus Amhaars Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Amhaars
Amhaars

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Amhaars voor beginners

NHA

€169,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord!

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Amhaars is een officiële taal in Ethiopië. Er zijn wereldwijd meer dan 25 miljoen mensen die het Amhaars spreken (inclusief bijna 3 miljoen mensen buiten Ethiopië). Het wordt geschreven op basis van het Ge’ez abugida alfabet. De oudste teruggevonden inscripties van de voorloper van dit alfabet stammen uit ongeveer 900 voor Christus.Amhaars is een semitische taal. De enige semitische taal met meer sprekers is het Arabisch. Daarnaast is bijvoorbeeld ook het Hebreeuws een semitische taal.In het onderstaande overzicht vindt u verschillende woorden en zinnen om een beeld te krijgen wat u allemaal in een taalcursus Amhaars zou kunnen verwachten. Land waar het Amhaars wordt gesproken.Land waar het Amhaars wordt gesproken.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Amhaars

Hallo Selam Ik begrijp het niet Algo banyem
Tot ziens Ciao Koffie Buna
Ja – Nee Awo – Aje Dank je wel Ameseginalehu

Amhaars leren? Volg een cursus Amhaars als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Amhaars is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Amhaars thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Amhaars.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Amhaars belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Amhaars van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Amhaars aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Amhaars kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Amhaars niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Amhaars leren was nog nooit zo gemakkelijk!