Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Swahili als thuisstudie

Taalcursus Swahili Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Swahili
Swahili

NHA

€164,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Veel mensen hebben wel gehoord van de taal Swahili, maar weinigen weten waar dit wordt gesproken. Swahili is de officiële taal in Kenia, Tanzania en Oeganda. Als u op safari wilt gaan in een van deze landen, dan is het misschien leuk om een cursus Swahili te volgen. Met een taalcursus Swahili kan uw vakantie net iets leuker worden, doordat u ook met de locale bevolking kunt communiceren. Ongeveer 5 a 10 miljoen mensen spreken Swahili als eerste taal. Er zijn echter ongeveer 50 a 60 miljoen mensen in oost-Afrika die Swahili spreken. Met recht dus een interessante taal als u connecties hebt met oost-Afrika! Landen waar Swahili de officiële taal is.
Landen waar Swahili de officiële taal is.

Luister in de onderstaande video naar verschillende woorden en zinnen van mensen die bezig zijn met een cursus Swahili:

Voorbeeld woorden en zinnen

Hallo Habari een – twee – drie moja – mbili – tatu
Ninaitwa Jan. Wewe unaitwaje? Ik heet Jan. Hoe heet jij? Giraffe Twiga
Tot ziens Kwaheri Leeuw Simba
Ja – Nee Ndio – Hapana Zebra Punda-milia

Swahili leren? Volg een cursus Swahili als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Swahili is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Swahili thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Swahili.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Swahili van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Swahili niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Swahili leren was nog nooit zo gemakkelijk!