Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Yoruba als thuisstudie

Taalcursus Yoruba Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Yoruba
Yoruba

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Yoruba is regionale taal binnen Nigeria. Wereldwijd spreken meer dan 25 miljoen mensen de taal (ook bijvoorbeeld in Benin en Togo). Het Yoruba maakt grotendeels gebruik van het Latijnse alfabet. Er zijn enkele specifieke letters toegevoegd.In het onderstaande overzicht staan verschillende woorden en zinnen, die u misschien tegenkomt in een taalcursus Yoruba. Veel plezier met de cursus. Yoruba is vooral interessant indien u een directe relatie met Nigeria, Benin of Togo hebt (bijvoorbeeld familie of zakelijk), of als u er bijvoorbeeld op vakantie gaat. Land waar het Yoruba de officiële taal is.
Land waar het Yoruba de officiële taal is.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Yoruba

Hoe heet je? Ki ni oruko ee? Tot ziens O dabo
Goedemorgen E karo Hoe gaat het met je? Se dandaa ni o?
Ja – Nee Bee ni – Bee ko Dank je wel E se
Mijn naam is _____ Oruko-o mi ni ___ Alstublieft E jo

Yoruba leren? Volg een cursus Yoruba als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Yoruba is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Yoruba thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Yoruba.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Yoruba belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Yoruba van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Yoruba aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Yoruba kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Yoruba niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Yoruba leren was nog nooit zo gemakkelijk!