Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Egyptisch als thuisstudie

Taalcursus Egyptisch Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Egyptisch
Egyptisch

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Egyptisch voor beginners

NHA

€169,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord! 

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Arabisch is de officiële taal van Egypte. Maar binnen Egypte is er een variant (zie het als een soort van dialect) van het Arabisch, wat in Egypte wordt gesproken: het Egyptisch. Niet te verwarren met het Egyptisch, wat gesproken werd in het oude Egypte.Het ‘oude’ Egyptisch wordt (nagenoeg) niet meer gebruikt – sinds ongeveer de 17e eeuw. De taalcursus Egyptisch gaat dus over het Egyptisch, wat vandaag de dag in Cairo, Hurghada en andere plaatsen wordt gesproken. Land waar het Egyptisch wordt gesproken.
Land waar het Egyptisch wordt gesproken.

Egyptisch leren? Volg een cursus Egyptisch als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Egyptisch is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Egyptisch thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Egyptisch.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Egyptisch belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Egyptisch van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Egyptisch aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Egyptisch kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Egyptisch niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Egyptisch leren was nog nooit zo gemakkelijk!