Mogelijkheden voor het volgen van de cursus Somalisch als thuisstudie

Taalcursus Somalisch Aanbieder Kosten Extra’s bij de cursus Somalisch
Somalisch

Laudius

€119,-

Geen inschrijfgeld (besparing €30)

Somalisch voor beginners

NHA

€164,- + €25,-

Gratis tablet met toetsenbord!

(klik voor meer info op de naam van de aanbieder, de voorwaarden van de extra’s staan op de site van het taalinstituut)

Somalisch is de officiële taal van Somalië en wordt wereldwijd door ongeveer 15 miljoen mensen gesproken. Dit is sinds 1972 het geval. De toenmalige president Siad Barre voerde de Somalische taal toen in, samen met het Latijnse alfabet. Het Somalisch heeft verschillende leenwoorden uit het Arabisch (veel religieuze terminologie), Farsi, Italiaans en Engels. In het onderstaande overzicht staan verschillende woorden en zinnen, die u terug zou kunnen vinden in een taalcursus Somalisch. Land waar het Amhaars wordt gesproken.
Land waar het Somalisch wordt gesproken.

Voorbeeld woorden en zinnen in het Somalisch

Hoe oud ben je? Imissa sano baad jirtaa? Hoe gaat het met je? Sideed tahay?
Hoe zeg je _ in het Somalisch? Maxaa af soomali lagu yiraahdaa __? Hoe heet je? Magacaa
Ja – Nee Ha – Maya Dank je wel Waad mahadsantahay
Ik begrijp het niet. Maan fahmin Ik weet het niet. Ma ogi

Somalisch leren? Volg een cursus Somalisch als thuisstudie

Iedere bovenstaande taalcursus Somalisch is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Somalisch thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Somalisch.

Sommige mensen vinden de prijs van de cursus Somalisch belangrijk, anderen de naam van de aanbieder of de gratis extra’s. Vergelijk daarom elke thuisstudie Somalisch van de bovenstaande aanbieders en bestel direct! Alle aanbieders bieden de cursus Somalisch aan met een proefperiode. Dit betekent dat u nu al direct de cursus Somalisch kunt bestellen. Bevalt de taalcursus Somalisch niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder problemen terugsturen. Somalisch leren was nog nooit zo gemakkelijk!